Palaver Antwerpentocht 2015

Palaver bij de Grijze wolkjes thuis

Het was een warme dag geweest en dat resulteerde in een gezellige avond buiten in het prieel. De vlootvoogd excuseerde Wilfried die jammer genoeg door prive gezondheid problemen niet mee kan op deze trip. En toen waren er nog drie over van de zes aanmeldingen.

De bedoeling is buitenom via Scheveningen, Stellendam, Roompot, Terneuzen, Gent naar Antwerpen te varen. Dagtochten van hooguit 5 uur zeilen. We gaan dus niet zover maar vullen toch bijna vier weken met zeilplezier. De reden is bij de insiders bekend; a.s. geboorte van de dochter van Toby en Irma..Op de terugweg doen we een aantal havens van Zeeland aan, waar we al een tijd niet gevaren hebben. Een leuke ploeg met veel ervaring die al verschillende reizen samen hebben gemaakt; De Joleroni, De Safety en natuurlijk de Nube Gris.

Gent is naast Antwerpen ook in het schema geplaatst omdat de Gentse weken op de 17 juli beginnen en dan zijn we natuurlijk van de partij. Iedere dag zijn er concerten in allerlei genres. Er wordt straattoneel gespeeld, workshops gegeven en rondwandelingen georganiseerd. En we zitten met onze boten dicht bij de stad.

Het palaver begon dus met bovengenoemde verhindering van Wilfried en Tiny, overhandigng van een bosje pioenrozen van Ully en Steven en een flesje Portugeese rode wijn van Jos en Leni. Als tegenprestatiemocht ik de zeiltocht planning uitreiken.

This entry was posted in 2015 Gent/Antwerpen. Bookmark the permalink.

One Response to Palaver Antwerpentocht 2015