Roompot, vrijdag 17 juli

Het begon vroeg al te spoken.Els en Carpar belden nog dat zij in de Grevelingen 39 kn hadden gezien op de meter. DAt is 8 bft, wel met stoten natuurlijk, maar al met al waren we blij dat we niet vertrokken waren. We besloten maar op te ruimen in de boot en een paar klusjes die we hadden gelaten nu aan te pakken. Bv. de kraan van de faecalien tank, was vast geraakt, en we moesten de putsemmer een paar dagen gebruiken. Gelukkig kreeg ik het weer aan de praat, toch een ongemakje sadsmiley.

Dank voor jullie reacties en voor Wilfried; bij de borrelworstjes gisteren, hebben we nog even aan jullie gedacht. Niet zo goed als de Duitse, die je had, maar wel lekker. We spraken daarna af om 14.00 u de mini-golf competitie te starten. Een baan met korte holes maar gezellig onder de bomen. Jos kwam van achteren aanstormen en daverde Carla voorbijen won met een punt terwijl Carla al de tijd voor had gelegen. Hij moest het bekopen met een verplicht rondje ijs.

Hierna heb ik nog even heeet weerbericht gepolst. Verwachting is goed; droog en zonnig weer en windje 4 uit het ZW. Dat betekent het eerste uur tegen maar daarna in vliegende vaart de Westerschelde op. Morgen gaan we om acht uur naar de sluis en hopen we om 9.00 u buiten te zijn voor een vijf en een halve trip naar Terneuzen. Het zal met de westenwind wel een uur korter worden hoop ik.

This entry was posted in 2015 Gent/Antwerpen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.