Stockholm 2009

dsc00120Weer een tocht naar Stockholm via het Gota kanaal (zie onze verslagen van 2005). Vorige keer zoveel dingen gezien/niet gezien, dat we dit keer er weer van gaan genieten. Ik zal het nu in dagelijkse verslagen vermelden. Als de mobiel en/of de wifi werken, tenminste.

Uit Nederland gaat weer mee: De Chula met Henk en Ineke. Zij zullen op verschillende etappes gezelschap krijgen. Bij ons komen misschien vanaf Stockholm of ergens anders op de terugreis, Randy en Yolanda ons vergezellen.

In Zweden wordt onze vloot uitgebreid met een Zweedse 31 voeter (zeilboot) en twee motorboten, een van Curt en Kristina en vrienden van hen met een andere. Dus dat wordt druk Zweeds oefenen.

Deze week gaat de Nube Gris in het water. Ik heb alle elektriciteit nagelopen, lieren ingevet, geboend en gepoetst, dus Nube Gris is weer als nieuw. Nou nog volgende week een paar updates kopen voor alle kaarten en zeilen en alles monteren. Voor 15 mei, onze vertrekdatum, “doen” we nog een paar test runs bv. naar Volendam en Hoorn. We hebben er zin in.

This entry was posted in 2009 Stockholm. Bookmark the permalink.

Comments are closed.