Langeland

We zijn ondertussen in Bagenkop op Langeland beland. Het weer is zonnig op het moment dat ik dit type. Gisteren was het echter bar weer en gedurende de hele nacht windkracht 7 en 8 en regen. Toch hebben we na onze tocht gisteren van Holtenau naar Bagenkop, heerlijk aan de wal gebarbecued. Vandaag wordt weer slecht weer verwacht, dus we blijven een dagje extra. De tocht gaat waarschijnlijk via twee eilanden, Samso en Anholt, weer iets anders dan langs Kopenhagen, hoewel dat nooit verveelt. Internet connecties zijn nog niet overal makkelijk te verkrijgen, maar we doen ons best om jullie op de hoogte te houden. Deze keer drie foto’s voor een algemene indruk. Tot de volgende keer.

This entry was posted in 2009 Stockholm. Bookmark the permalink.

2 Responses to Langeland

  1. Olav says:

    Das een leuk jachtje die je daar op de foto hebt. Jammer genoeg niet eentje van ons….

  2. Ully says:

    Ja, ja, leuk hoor: “om een indruk te krijgen”. Alles wat ik er van krijg is water dat in mijn mond loopt. Van het vlees op de barbecue en de leuke haven, weliswaar met donkere luchten op de achtergrond, maar verder ziet het er gezellig uit. Hoe was de tocht naar Helgoland? En hoe het Kieler Kanal? Ik heb net op de kaart de plaatsen opgezocht waar jullie al waren en waar jullie naar toe gaan. Wat een afstanden, zeg. Hoe lang zeilen jullie dan gemiddeld per dag? Het slechte weer, beter gezegd onweer, hadden we maandag nacht. Ik denk, dat half Nederland geen oog heeft dicht gedaan. Bliksem, donder dat het huis schudde, en dat niet eventjes, maar urenlang. Bovendien dacht de hond, door de hagel tegen de ruiten en getik vanwege een lekkende dakkoepel, dat er inbrekers bezig waren Hij ging tekeer als een gek, hoofdzaklijk om te laten zien wat een dappere waakhond hij wel is. Ik heb net op de weerkaart van Denemarken gekeken: ook jullie krijgen mooi weer!!! Windrichtingen kon ik niet ontdekken. Een goede voortzetting van de reis, tot mailens, groetjes aan allen, Ully