Overlijdensbericht

christiaan_1528604Ik zat even in dubio of ik dit bericht ook zou publiceren, maar aangezien het bij de familiesite en de reis hoort doe ik het toch;

Vanavond ontving ik bericht van het verpleeghuis dat mijn vader overleden is aan een hartinfarct en een beroerte. Hoewel dit natuurlijk ieder moment kon gebeuren komt zoiets toch altijd onverwachts. Echter, dit heeft hijzelf veel eerder gewild want deze manier van leven in de laatste jaren met dementie wenst niemand. Ik heb gevraagd de crematie een aantal dagen uit te stellen zodat we maatregelen kunnen treffen voor vervoer en boot. Ondertussen behartigt mijn broer Frank de zaken in Hoorn voor zover mogelijk en informeert hij familie, vrienden en kennissen van mijn vader.

Op dit moment zitten wijzelf in Halmstad na een zonnige zeiltocht uit Varberg. Als het weer ons toestaat, lijkt het ons het beste de boot in twee dagen naar Kopenhagen te zeilen en van daaruit voor een week naar Nederland terug te vliegen om de zaken daar verder te regelen. Spijtig om de meezeilreis van Ully te onderbreken, maar het kan op dit moment niet anders.

This entry was posted in 2009 Stockholm. Bookmark the permalink.

7 Responses to Overlijdensbericht

 1. Henk en Ineke says:

  Hallo Andre en Carla,

  Ik heb net gelezen dat je vader is overleden en zowel Ineke als ik willen jullie daarmee van harte condoleren. Zoals je schreef Andre komt zo’n overlijden altijd toch nog onverwacht. Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.Ondanks dat jullie de laatste tijd geen wezenlijk contact hadden met jullie Vader toch zal je zien Andre dat je hem enorm zal missen.
  Nogmaals veel sterkte en spoedig tot ziens,
  Hugs and kisses,

  Henk en Ineke

 2. Ine en Ben den Aantrekker says:

  Tjé, dat is toch even slikken.
  Natuurlijk kun je er vrede mee hebben, dat het nu voorbij is. Maar dat is het hem nu net: het is voorbij! Je kunt hem niet meer spreken of zien. En dat doet pijn….

  Wij wensen je sterkte en wijsheid om dit te verwerken.

  Ine en Ben den Aantrekker.

 3. Arthur en Lies says:

  Andre , Carla

  Gecondoleerd met je vader, schoonvader

  Arthur en Lies

 4. Klaus en Corrie says:

  Hoi Andre en Carla
  Hierbij willen wij jullie van harte condoleren met het overlijden van jullie
  vader/schoonvader, je weet dat het komt en ben misschien ook wel een beetje blij
  wand net als dat je schreef wil niemand zo zijn leven eindigen maar toch verlies je weer
  een stukje van je leven.
  We wensen jullie dan ook heel veel sterkte!
  Lieve groetjes, Klaus en Corrie.

 5. Hey Andre en Carla,
  Wij hebben het zien aankomen, maar waren toch erg geschokt met dit bericht. Papai heeft zoveel voor ons betekend en “Wansito” ,zoals hij Iwan(Juancho) noemde zal hem ook erg missen. Als het aan papai had gelegen, was hij veel eerder heengegaan, want zoals wij allen weten wilde papai NOOIT afhankelijk zijn anderen. Financieel niet en ook wilde hij nooit iemand tot last zijn. In zijn goede jaren is altijd een harde werker en verantwoordelijk persoon geweest en was daarnaast ook een levensgenieter.
  Hij rustte in vrede.
  Wij condoleren langs deze weg alle familieleden.

  Iwan en Edith

 6. Willem & Jolante says:

  Beste Andre en lieve Carla,

  Gecondoleerd met het verlies van je vader /schoonvader,een stuk van je leven wordt afgesloten we hebben er veel over gesproken, de zorg en het respect voor je ouders. In mijn beleving was het een kleurrijke man met de wens om tot het laatste bewuste moment van het leven te genieten.
  We wensen jullie veel sterkte tesamen met de kinderen en familie in de komende tijd, en een behouden vaart terug naar huis, we zien elkaar 12 Aug.

  Groeten en kussen,
  Willem en Jolante

 7. Els en Caspar a/b Zeewaarts says:

  Lieve carla en Andre,
  Wat naar dat je dit op deze manier moet meemaken, we denken terug aan een vrolijke man, vader en opa met zijn sprankelelende blauwe ogen.We leven met jullie mee en hopen dat je de planning haalt, Wij zijn zondag jl uit Kopenhagen gevaren en zitten nu op Femo,er komt op dit moment een pittige wind opzetten om 23.15u Het was een mooie dag vandaag.STerkte met alles liefs Els en caspar