Overlijdensbericht

christiaan_1528604Ik zat even in dubio of ik dit bericht ook zou publiceren, maar aangezien het bij de familiesite en de reis hoort doe ik het toch;

Vanavond ontving ik bericht van het verpleeghuis dat mijn vader overleden is aan een hartinfarct en een beroerte. Hoewel dit natuurlijk ieder moment kon gebeuren komt zoiets toch altijd onverwachts. Echter, dit heeft hijzelf veel eerder gewild want deze manier van leven in de laatste jaren met dementie wenst niemand. Ik heb gevraagd de crematie een aantal dagen uit te stellen zodat we maatregelen kunnen treffen voor vervoer en boot. Ondertussen behartigt mijn broer Frank de zaken in Hoorn voor zover mogelijk en informeert hij familie, vrienden en kennissen van mijn vader.

Op dit moment zitten wijzelf in Halmstad na een zonnige zeiltocht uit Varberg. Als het weer ons toestaat, lijkt het ons het beste de boot in twee dagen naar Kopenhagen te zeilen en van daaruit voor een week naar Nederland terug te vliegen om de zaken daar verder te regelen. Spijtig om de meezeilreis van Ully te onderbreken, maar het kan op dit moment niet anders.

This entry was posted in 2009 Stockholm. Bookmark the permalink.

7 Responses to Overlijdensbericht